Ocupare

Oportunități angajare

Identificarea oportunităților de angajare și a locului de muncă potrivit experienței și intereselor dumneavoastră poate să devină dificilă, motiv pentru care am compilat o listă cuprinzătoare cu societăți comerciale și de altă natură care pe perioada proiectului au recrutat/ au angajat persoane de pe raza comunităților dumneavoastră. Agenții economici înșiruiți mai jos au fost identificați și centralizați lună de lună pe parcursul desfășurării serviciilor de ocupare, astfel încât baza de date obținută să poată fi fructificată inclusiv prin intermediul acestui material informativ.
Codul de identificare fiscală (CIF) / Codul unic de înregistrare (CUI) este menit să vă ajute în determinarea cu exactitate a societății la care se face referire. Domeniul de activitate menționat în ultima coloană vă poate ghida în aprecierea tipurilor de sarcini care îi revin angajaților.
Vă încurajăm să parcurgeți cu atenție tabelul de mai jos, să identificați angajatorii care își desfășoară activitatea într-un domeniu de interes și să luați legătura cu persoanele de contact menționate care sunt în măsură să vă ofere mai multe informații referitoare la locurile de muncă vacante și oportunitățile de angajare pe care le au.

În luna martie 2021, s-a elaborat Materialului informativ destinat stimulării încadrării pe piața forței de muncă.