Antreprenoriat Rural

Îmbunătăţirea calităţii resurselor umane în mediul rural
şi promovarea antreprenoriatului în activităţi non-agricole

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Conferința de Atragere de Fonduri din Comunitate- Cluj Napoca, 2013

Pe 18 si 19 aprilie, Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) organizează, la Cluj, cea de-a zecea ediție a Conferinței de Atragere de Fonduri în Comunitate.

Înscrierile la conferință se pot face prin completarea unui formular disponibil pe site-ul ARC, www.arcromania.ro, iar cei care se înscriu înainte de 8 martie beneficiază de o taxî specială (cu o reducere de 50 de RON fata de prețul intrării).

Evenimentul reunește experți în fundraising, specialiști în relații publice, directori și presedinți ai organizațiilor neguvernamentale, reprezentanți din sectorul business și experți internaționali în atragere de fonduri.

Editia din anul acesta are ca temă ”Metode de achiziție și cultivare a donatorilor individuali”, iar evenimentul va include o serie de ateliere structurate în jurul a 4 idei principale: donatori individuali, comunicare, pregătire internă și leadership.

Noutatea ediției din acest an consta într-o serie de ateliere dedicate directorilor de organizații. De asemenea, anul acesta, conferința va avea și un board, format din fundraiseri și oameni de CSR cu experiența în atragerea fondurilor din Romania, dar și din alte țări. Boardul are rolul de a  oferi cunostințe pentru realizarea agendei evenimentului și pentru alegerea speakerilor potriviți. Membrii boardului sunt: Despina Andrei (UNICEF), Cristiana Ionescu (Dreamcathcers), Dana Caratas (WWF),  Suzana Gras (Raiffeisen) si Peter Barta (Fundatia Post Privatizare).

Primul invitat international confirmat este Craig Mullaly, Deputy Director Fundraising la Fundatia EveryChild din Marea Britanie. Experienta acestuia consta in creearea de programe de achizitie, cultivare si pastrare a donatorilor.

Taxa de inscriere: 425 ron / participant

Taxa de inscriere pentru grupuri (3 sau mai multe persoane din aceeasi organizatie):400 ron / participant.

Inscrieti-va inainte de 8 martie si beneficiati de reducere la taxa de participare!

375 ron / persoana

350 ron / persoana (grup)

 

Ești aici: Home Acasă Sample Data-Articles Conferința de Atragere de Fonduri din Comunitate- Cluj Napoca, 2013