Antreprenoriat Rural

Îmbunătăţirea calităţii resurselor umane în mediul rural
şi promovarea antreprenoriatului în activităţi non-agricole

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Anunț de selecție pentru participanții la cursul de Manager de Proiect

 

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, partener în cadrul proiectului „Incluziune socială și pe piața muncii prin întreprinderi sociale” (POSDRU/84/6.1/S/53560), alături de Consiliul Județean Alba în calitate de beneficiar și Centrul de Formare Continuă și Evaluarea Competențelor în Asistență Socială (CFCECAS), Structural ConsultingTM Group și Die Querdenker, în calitate de parteneri, anunță organizarea unui curs de perfecționare ”Manager de proiect” pentru regiunea Nord-Vest. Cursul se adresează managerilor sau viitorilor manageri în economia socială. De asemenea, la curs pot participa și angajați ai unor organizații non-guvernamentale care intenționează sau întreprind deja activități de economie socială.

Cursul va avea loc între 4 și 7 Martie 2013, la Băile Felix. Vor fi abordate teme esențiale pentru perfecționarea calităților unui bun manager, printre care scopul și obiectivele unui proiect, ciclul proiectului, instrumente de analiză, planificare și control, elaborarea bugetelor, finanțarea proiectului etc. Cursul este format dintr-o parte teoretică și una practică și se va finaliza printr-un examen scris și o probă practică și o diplomă certificată de CNFPA.

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați pagina Fundației Civitas pentru Societatea Civilă www.civitas.ro, secțiunea știri.

 

 

Ești aici: Home Acasă Sample Data-Articles Anunț de selecție pentru participanții la cursul de Manager de Proiect