Antreprenoriat Rural

Îmbunătăţirea calităţii resurselor umane în mediul rural
şi promovarea antreprenoriatului în activităţi non-agricole

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Conferința de Atragere de Fonduri din Comunitate- Cluj Napoca, 2013

Pe 18 si 19 aprilie, Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) organizează, la Cluj, cea de-a zecea ediție a Conferinței de Atragere de Fonduri în Comunitate.

Înscrierile la conferință se pot face prin completarea unui formular disponibil pe site-ul ARC, www.arcromania.ro, iar cei care se înscriu înainte de 8 martie beneficiază de o taxî specială (cu o reducere de 50 de RON fata de prețul intrării).

Read more...

Anunț de selecție pentru participanții la cursul de Manager de Proiect

 

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, partener în cadrul proiectului „Incluziune socială și pe piața muncii prin întreprinderi sociale” (POSDRU/84/6.1/S/53560), alături de Consiliul Județean Alba în calitate de beneficiar și Centrul de Formare Continuă și Evaluarea Competențelor în Asistență Socială (CFCECAS), Structural ConsultingTM Group și Die Querdenker, în calitate de parteneri, anunță organizarea unui curs de perfecționare ”Manager de proiect” pentru regiunea Nord-Vest. Cursul se adresează managerilor sau viitorilor manageri în economia socială. De asemenea, la curs pot participa și angajați ai unor organizații non-guvernamentale care intenționează sau întreprind deja activități de economie socială.

Cursul va avea loc între 4 și 7 Martie 2013, la Băile Felix. Vor fi abordate teme esențiale pentru perfecționarea calităților unui bun manager, printre care scopul și obiectivele unui proiect, ciclul proiectului, instrumente de analiză, planificare și control, elaborarea bugetelor, finanțarea proiectului etc. Cursul este format dintr-o parte teoretică și una practică și se va finaliza printr-un examen scris și o probă practică și o diplomă certificată de CNFPA.

 

 

 

Read more...

A fost publicat catalogul finanțărilor pe regiunea centru

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a publicat catalogul surselor de finanțare.

Puteți vizualiza catalogul aici.

 

Ești aici: Home Acasă